Nyheter på bloggen

Vem f-n är Charles Whitmoore III? Uppdateringar via RSS eller e-post? Ny bloggserie: 100 låtar som alla småföretagare borde lyssna på, och kan lära sig något av.

Hej!

Det kommer att hända grejer här. Om du följer min blogg kan det vara kul att veta vad som är på g, och om du är här för första gången kan vissa saker behöva en förklaring.

1. Who The F@#& Is Charles Whitmore III?

Introducing Charles Whitmore III

Introducing Charles

Jag har fått några e-mail om Charles. Vem är han? Jag låter Charles svara på det själv (klicka på ljudlänken ovan) men jag passar på att ge en liten varning också. Charles är inte som du och jag. Han har gjort allt, sett allt, vunnit allt, förlorat allt och vunnit allt igen. Han har en klassisk engelsk utbildning: först Eton och sedan Oxford. Efter en kort karriär som finansman i ”the city” startade Charles sitt första företag. Resten är historia.

Jag träffade Charles när jag skrev min magisterexamen i London och vi har behållit kontakten sedan dess. Jag känner mig privilegierad av att ha en sådan framstående entreprenör som ”hallåa” på min blogg. Känsliga lyssnare varnas dock. Jag har bett Charles att vårda sitt språk, men han är som en orkan: stark och okontrollerbar. Sorry ’bout that!

I pity the fool who doesn't sign up2. RSS eller E-post?

Det går att följa bloggen på två sätt: via RSS eller via e-post. Föredrar du att följa bloggen via RSS så är det bara att klicka på RSS-symbolen uppe i högra hörnet (”Posts”). Vill du hellre få besked via e-mail när ett nytt blogginlägg har publicerats så anmäler du dig via formuläret på höger sida. Då får du samtidigt guiden ”Hitta dina drömkunder”. Uppdateringar via e-mail rekommenderas eftersom du utöver besked om nya bloggposter då även får:

  • Guiden ”Hitta dina drömkunder”.
  • Speciella artiklar som inte publiceras på bloggen.
  • Grymma erbjudanden som ingen annan får chansen att ta del av.

Är du en seriös soloföretagare/småföretagare som verkligen vill förbättra ditt företag så är uppdateringar via e-post rätt val. Regga dig nu i formuläret uppe till höger.

3. Ny Bloggserie: 100 Låtar

Låtar som gör dig till en bättre entreprenör

Listen and learn

Nu startar bloggserien ”100 låtar som alla småföretagare borde lyssna på, och kan lära sig något av”.  Musik är inspiration och energi. Det finns få saker som genererar så mycket känslor som musik. Men musik är inte bara underhållning. De stora artisterna levererar inte bara sköna riff och tunga trumsolon – de levererar även budskap. I den här bloggserien kommer du att få tolkningar som du aldrig sett förut. Det är helt enkelt en mashup av entreprenörskap och musik (I know. I’m hip as fuck :) ).

Vilka låtar kommer att analyseras och tolkas? Jag har bara två kriterier: Det ska vara bra låtar och texten ska innehålla ett budskap som entreprenörer kan dra lärdom av. Eftersom jag är enväldig jury av låtvalen så kommer du att få möta allt ifrån Guns ‘n Roses till Sting. Du hittar de här inläggen under kategorin ”The Rebels”.

 

 

 

Rock on!

 

26 Oct 2010