Om Rebel Business Consulting

”Yoohoo! I’ll make you famous!”
- Billy the Kid, Young Guns II

Rebel hjälper dig att lyckas med ditt företag

Vill du nå mer framgång med ditt företagande?

Rebel Business Consulting hjälper tillväxtföretag och företag med tillväxtambitioner. Rebel kan hjälpa ditt företag med följande:

 • Vision, mål och strategi
 • Målstyrning
 • Affärsutveckling
 • Lead generation
 • Marknadsföring
 • Försäljning
 • Föreläsningar om ovanstående ämnen
 • Chefscoaching och säljcoaching

Det finns inga regler, bara riktlinjer

Det går inte att bli framgångsrik genom att göra som alla andra. Om du vill lyckas bättre än de andra i din bransch måste du göra saker annorlunda, smartare och bättre. Du måste bryta mot branschen oskrivna regler och köra ditt eget race. Det innebär inte att du kan vara oetisk. Tvärtom. Allt du gör är med dina kunders bästa i åtanke. Men du måste våga vara annorlunda. Kort sagt: du måste bli en rebell!

Det innebär inte att du behöver färga håret rosa och ha skinnbrallor. En rebell som driver ett eget företag sticker ut på andra sätt:

 • De tjänar mer pengar än andra.
 • De jobbar mindre än andra, eftersom de jobbar smartare.
 • De arbetar strategiskt, inte taktiskt.
 • De vågar visa sin personlighet, i stället för att dölja sig bakom en fasad.
 • De samarbetar mer än de konkurrerar.
 • De behandlar sina kunder som vänner, inte som främlingar som ska mjölkas på pengar.
 • De har roligt när de jobbar.

Varför startade du eget företag?

De flesta som startar ett företag gör det för att förverkliga sina idéer, få arbeta självständigt och tjäna pengar. Det handlar alltså mycket om att skapa sig frihet att få leva sitt eget liv, så som man vill ha det. Rebel Business Consulting startades för att hjälpa dig med det.

För att jag ska kunna bli framgångsrik måste jag först göra dig framgångsrik. Den tanken tilltalar mig. Om du också tilltalas av den framgångsmodellen får du gärna höra av dig (klicka här för att komma till kontaktsidan).

Om Jonas Lindelöf

Jag kommer att mördas år 2068

Jag som driver Rebel Business Consulting heter Jonas Lindelöf. Jag kommer att bli 86 år gammal. Åtminstone om man ska tro på resultatet från dödskalkylatorn på www.gotoquiz.com. Den troligaste dödsorsaken är mord. Eftersom jag hinner leva i 86 år innan jag ska mördas så tycker jag faktiskt att det är rätt coolt. Jag slipper åtminstone att dö av tristess (mycket låg sannolikhet) eller otäcka sjukdomar (medelrisk). Det låter ju bra. Ett långt och lyckligt liv följt av ett mystiskt mord innan jag hinner slita ut rollatorn. Inga klagomål så långt.

Kalkon?

Det som gör att jag har fått eld i baken är att en annan hemsida bestämt hävdar att jag kommer återfödas som en kalkon. En kalkon!? Jag? Jag är ju högutbildad och har en rätt lyckad karriär i näringslivet bakom mig. Jag har en underbar familj, jag har inte spenderat en enda natt på en parkbänk (ett par nätter i Portugal på tågluffen efter lumpen räknas inte), jag har inga drogproblem förutom morgonkaffet och du skulle antagligen uppfatta mig som en rätt glad och rolig typ om du träffade mig – om du inte råkar väcka mig med schlagermusik före klockan sex på morgonen. Efter att ha rannsakat min själ kan jag bara hitta en riktig karmasänkare: jag har slösat bort mina talanger och inte följt mina drömmar.

Högre karma genom att hjälpa dig

Det måste således vara mina tidigare karriärval som har blåst mig på att återfödas som Bruce Springsteen. Men jag tänker inte ge upp. Om jag ska slippa undan att bli serverad till middag med katrinplommon uppstoppade i… magen måste mina val från och med nu utgå från hjärtat och vara osjälviska. Min karmapoäng måste upp, och det ordentligt. Så därför har jag bestämt mig för att använda mina talanger och kunskaper till att hjälpa andra människor uppnå sina drömmar och mål.

Mer seriös information om Jonas

Rebel Business Consulting skapar intäktsstrategier för småföretag (1-50 anställda). Målet är att hjälpa småföretagare att bli mer framgångsrika och tjäna mer pengar. För att lyckas med det har jag tagit fram en modell för affärsutveckling