Mina klienters egna ord

”Så här i efterhand så är nog objektivitet det jag bär med mig mest från samarbetet med Rebel. Jonas arbete gav mig ett förhållningssätt till mitt eget företag som jag inte hade förut. Det låter kanske lite naivt, men man skulle kunna säga att det gav mig ‘en förenkling’. Jonas erfarenhet och objektiva synsätt skalade av de föreställningar jag hade om min egen verksamhet och satte fingret på de två – för mig – absolut viktigaste sakerna. ‘Vad vill jag med mitt företag, och vad gör jag för att nå dit’. Idag inte bara vet jag vad jag vill, utan jag är dessutom redan där.”

- Martin Wärn, VD Wärn Kreativ

”Jonas lyser – han brinner för det han gör och han har en energi som smittar. Först anlitade jag Jonas som squashtränare och var väldigt nöjd från dag ett. Baserat på egen skicklighet och kunskap kombinerar han utmaning och jävlar anamma med vänlighet, tålamod och skön humor. Successivt förstod jag att det trots allt var annat som han egentligen sysslade med, som han egentligen brinner för. Så jag prövade honom även som coach i affärsutveckling – wow! Jag har jobbat som vd i 20 år och för flera bolag med omsättningar mellan 500 och 1500 miljoner och prövat många konsulter. Få levererar värde som Jonas. Och precis som i squashen; vänligt och ödmjukt men skarpt och baserat på gedigen kunskap. Och alltid med gott humör. Jag kan bara rekommendera!”

- Jan Edholm

”Tack för din hjälp med produktutvecklingen! Det känns tryggt att gå vidare med produktidéerna efter din gedigna analys. Jag har sällan träffat någon som är ett så bra bollplank, just kombinationen av ”vilda idéer”, djup kunskap och sunt förnuft är mycket ovanligt. Nu vet jag var jag ska vända mig i framtiden när jag behöver hjälp med affärsutveckling. Jag kommer rekommendera Rebel Business Consulting till alla mina affärskontakter.”

- Daniel Lindblom, VD Systematix AB

 

Fler referenser/rekommendationer finns på min sida på LinkedIn. Ta gärna kontakt med mig där!